Продавець Comerce.com.ua розвиває свій бізнес на Prom.ua 2 роки.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Кошик
762 відгуків
Comerce.com.ua

Політика конфіденційності

Політика конфіденційності

Дані Правила обробки, зберігання та захисту даних клієнтів (далі - Правила) визначають порядок поводження з особистими даними Користувачів, які зареєструвалися на сайті https://comerce.com.ua/

1. Основні положення

Погоджуючись з цими Правилами, Користувач сайту https://comerce.com.ua/ дає свій дозвіл на збирання, зберігання, використання та розголошення своїх даних (у випадках зазначених в п.3 цих Правил), відповідно до цих Правил, Закону України «Про захист прав споживачів», «Про захист персональних даних», «Про захист інформації в інформаційно-телекомунікаційних системах». Дані Правила дійсні з моменту реєстрації користувача на сайті https://comerce.com.ua/.

2. Збір та використання персональних даних про клієнта

Ми використовуємо різні технології збору та зберігання інформації, коли Користувач відвідує сайт. Це можуть бути як записи одного або декількох файлів cookie, так і анонімних ідентифікаторів.

Дані Користувача є інформацією з обмеженим доступом для третіх осіб і не підлягають розголошенню.

Дані Користувача зберігаються на сервері сайту https://comerce.com.ua/, сервері карткової бази 1С та обробляються за допомогою автоматизованої системи.

Дані про Користувача збираються для забезпечення реалізації адміністративно-правових відносин, відносин у сфері податкового та бухгалтерського обліку, реклами, інших відносин, при яких можуть використовуватися дані Користувача.

На сайті https://comerce.com.ua/ можуть збирати, зберігати та використовувати наступні дані:

  • адреса електронної пошти (e-mail);
  • номер мобільного телефону;
  • ім’я;
  • інші дані, які були надані Користувачем в анкеті під час реєстрації на сайті https://comerce.com.ua/.

Користувач погоджується з тим, що передані ним дані можуть використовуватися для:

  • реєстрації Користувача на сайті https://comerce.com.ua/;
  • оформлення купівлі товарів на сайті, надання послуг, клієнтської підтримки на запит Користувача;
  • покращення послуг, які надаються на сайті, змісту сайту та реклами;
  • повідомлення Користувача про послуги, новини та рекламні пропозиції за допомогою SMS, електронних повідомлень, пошти і т. д.

3. Розголошення даних Користувача

Дані Користувача надаються третім особам лише у наступних випадках:

  • отримання додаткової згоди Користувача;
  • надання загальної інформації (статистичні дані, узагальнена інформація), яка не містить персональної інформації про Користувача, і яка не ідентифікує його індивідуально;
  • надання інформації правоохоронним та іншим державним органам у відповідь на їх офіційний запит щодо кримінального розслідування або передбачуваної протиправної діяльності.

4. Видалення наданих Користувачем даних і відмова від розсилки

При зміні даних Користувача, вказаних у пункті 2, а також якщо Користувач не хоче більше користуватися послугами сервісу https://comerce.com.ua/, його дані (в т. ч. персональні дані) підлягають зміні або видаленню. Для цього потрібно написати листа на пошту 5692373@gmail.comСайт https://comerce.com.ua/ залишає за собою право використовувати статистичні дані про Користувача з метою, для якої ця інформація була зібрана, протягом всього терміну роботи сайту навіть після деактивації персональної інформації про Користувача.

5. Захист даних

Сайт https://comerce.com.ua/ зобов’язується вживати всіх належних заходів безпеки для захисту від неправомірного доступу чи неправомірної зміни, розголошення чи знищення даних Користувача третіми сторонами.

 

 

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner